Oglasivac

31. 1. 2020.

Kolač sa pekmezom ili voćnim filom - Aromatični mafini

Volite li mafine? Ovaj recept je odličan! Predivna aroma, mekani kao sunđerčići, punjeni filom od dzema a moze i od ukuvanog voća, amoze i izliven u tepsiju pa da ga sečete na kocke. Probajte i javite utiske.
recept-za-brzi-kolac

22. 1. 2020.

Pica s jajima

Pizza time - for lunch, dinner, breakfast. Anytime! Saturday evening :D Vreme je za picu - za ručak, večeru, doručak. Bilo kada. Kod mene najčešće subotom uveće. Moja omiljena kombinacija je, pelat, sir, šampinjoni, masline, kolutovi paradajza, ljute papričice, kulen...A svidja mi se i sa sirom, kolutovima paradajza, tunjevinom...I uvek origano, meni onako baš dosta. Možda čudno ali volim da pijem čaj uz picu, kamilica, med, limun..Kako vi? Pišite mi dole u komentaru šta najviše volite na pici. Inače mi u kući svi volimo različite kombinacije tako da pravim uvek pet okruglih tepsija, nekada i šest da ostane da se ponese za posao ili deci užina. #pizza #bestpizza #witheggs

RECEPT-ZA-PICU

17. 1. 2020.

Krompir i riza u tepsiji

Ukusno, jelo iz rerne dobri stari recept koji je često kod mene na meniju. Jeftino je i brzo, može i sa mesom i kobasicama ali ovako je isto veoma ukusno.
Probajte ako još niste. Prijatno!

jeftin-brz-rucak

5. 1. 2020.

Dve pogace od jednog testa

#odjednogtesta #lepepogace #kakonapraviti Ovo testo je univerzalno za pogače, dekoracija može koju god zamislite. Nadam se da će vam se dopasti današnje pogače, mislim da su lake za napraviti. Imaju sve, izgled, ukus, i mekoću. Uživajte u kuvanju.

od-jednog-testa

4. 1. 2020.

2. 1. 2020.

Gravče na tavče. Zapečeni pasulj prebranac

Kako spremiti najukusniji tavče na gravče. Ukusno staro jelo, pasulj sa dosta luka i crvene paprike zapečen u rerni. Uživajte u kuvanju i dobroj hrani. Ovako ga ja spremam, nekada i sa suvim mesom ali ovako najčešće.

pasulj-prebranac

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO RECEPTI

Recept samo za Vas!

Oglasi